Zorg voor je mensen, ook in tijden van corona

Mentale gezondheid van je mensen is belangrijker dan ooit

In deze periode van corona gaat heel veel anders. De uitdagingen waar we voor staan zijn ongekend.

11% van de werkenden zit tegen een burn-out aan. Het ziekteverzuim is bij 21% van de bedrijven gestegen. 16% zegt uitgeput te zijn door de crisis. Uit recent onderzoek blijkt dat 56% van de werkenden uit gaat vallen als ze niet in de komende zes maanden ondersteuning krijgen. Dit zijn cijfers die om aandacht vragen.

Als werkgever krijg je, naast je eigen onzekerheden en zorgen, nog een andere uitdaging voor je kiezen: hoe help ik mijn mensen mentaal door deze crisis?

Juist nú wil je er zijn voor je mensen. Want naast fysieke gezondheid, is mentale gezondheid van cruciaal belang. Als je je goed voelt, kun je beter omgaan met de onzekerheden en ben je veerkrachtiger.

Hoe houd je je mensen mentaal gezond?

Maar hoe zorg je in deze periode voor je mensen?
Laat mij jou helpen.

Hoe? Iedere week, of vaker als het nodig is, heb ik contact met je medewerker. Via telefoon of videobellen.

Ik help je medewerker mentaal gezond te worden of te blijven. In eerste instantie gericht op de korte termijn. Om nu deze periode door te komen. Ik help je medewerker ondanks alles toch het werk te kunnen doen, zodat jouw bedrijf kan blijven doordraaien.

En wat voor je medewerker geldt, geldt natuurlijk ook voor jou. Ook voor jou sta ik klaar.

Graag bespreek ik de mogelijkheden met je. Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op. In ieder geval binnen 24 uur, maar meestal veel sneller.

Wacht er niet te lang mee.