Stress en burn-out coaching

Je bent altijd bezig, bent erg loyaal aan je werkgever of je omgeving, probeert alle ballen in de lucht te houden. Maar de laatste tijd merk je dat je slecht slaapt. Zelfs ’s nachts maalt het nog door je hoofd. Of je lichaam zit vast. Of je valt uit tegen collega’s en gezinsleden. Je voelt dat je tegen je plafond zit. Wellicht ben je al ziek thuis. Je wilt wel werken, maar het lukt gewoonweg niet.

Gelukkig kun je hier iets aan doen. Zelfs als je al thuis zit met een burn-out. Maar liever wil je die voorkomen natuurlijk.

Ik help je om stap voor stap de regie over je leven weer te pakken. Zodat jij weer heerlijk kunt slapen, lekker kunt werken en van het leven kunt genieten.

Na het coachtraject:

  • voel jij je weer energieker
  • heb je een positieve mindset
  • weet jij beter om te gaan met situaties waar je eerder ‘last’ van had
  • voel je minder onrust
  • ben je in staat je eigen keuzes te maken
  • voel je dat je stevig in je schoenen staat
  • zit je weer lekker in je vel.

Wat ik doe?
Ik ga met je in gesprek. Iedere week. Of een keer in de twee weken. Wat jij het prettigst vindt.  Binnen vier sessies merk je dat het de goede kant op gaat. Maar we praten niet alleen. Je komt ook in actie. Je krijgt van mij ‘huiswerk’ mee. Geen hogere wiskunde, maar heel praktische oefeningen die je helpen om de nodige inzichten te verschaffen. En het draagt bij aan blijvend herstel. Dat is wat je natuurlijk wilt.

Want: Actie + vertrouwen = resultaat

Wat klanten zeggen

"Door de coaching/adviezen van Jolanda heb ik mezelf teruggevonden. Jolanda heeft op haar eigen vertrouwelijke en zeer betrokken wijze mij geholpen door een onrustige periode te gaan. Daardoor ga ik nu vol vertrouwen en energiek de toekomst tegemoet. Dankjewel Jolanda!"
MV
"Ik zat al een tijd niet goed in mijn vel en liep tegen een burnout aan. Jolanda heeft mij geholpen om mijzelf beter te leren te begrijpen en inzicht te geven in mijn valkuilen. Jolanda heeft een praktische en nuchtere aanpak waardoor je steeds dichter bij de kern van het probleem / je hulpvraag komt."
MF
"Jolanda is een fijne coach, professioneel en menselijk. Ik heb het als een prettige samenwerking ervaren. Door te snappen hoe en waarom sommige patronen zijn ontstaan , kan ik nu bewuster stilstaan bij het maken van keuzes. Wat vind ik daarbij belangrijk? Tijdens het coachingstraject heeft Jolanda mij in kleine stappen geholpen om weer stevig op eigen benen te gaan staan. Ik ben weer in staat om meer mijn eigen route te bepalen."
NN
"Nadat ik in een burn-out terecht ben gekomen, ben ik in aanraking gekomen met Sintag en Jolanda als coach. Ze gaf me het vertrouwen om mij open te kunnen stellen en mijn verhaal te doen. Hierbij luistert ze echt naar je. Jolanda is een coach die je een spiegel voor durft te houden en mij hierdoor de juiste tools heeft gegeven voor mijn verdere herstel. Jolanda heeft me geholpen om mijzelf nog beter te leren kennen, grenzen leren aanvoelen en aangeven en mij geleerd dat het soms goed is om fouten te maken. De toekomst lacht me weer tegemoet."
EH
"Jolanda zorgde voor een veilig en vertrouwd gevoel waardoor ik open over alles kon praten. Tijdens dit coaching traject kreeg ik verschillende opdrachten en tools die bewustzijn en reflectie creëerde die mij als persoon heeft laten groeien en sterk heeft gemaakt. Ik heb inzicht gekregen in mijn eigen behoeften en kernwaarden. Met deze basis sta ik als een sterkere persoon in het leven."
VH
"In de afgelopen maanden heb ik een coachtraject mogen volgen bij Jolanda. Na een periode van lockdown (corona) en een maandenlange opdracht in mijn werk die weinig uitdaging bood was mijn energie op. Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Jolanda en die ging voortvarend en pragmatisch van start. Vooral de duidelijke opdrachten en het gesprek daarover hebben mij erg geholpen om in korte tijd weer energie en inspiratie te krijgen. De gesprekken waren online, wat in de praktijk goed werkte. Jolanda is daarin iemand die in het gesprek de juiste kernpunten benoemt om over na te denken en een goede reflectie geeft. Ik heb de gesprekken als prettig en vooral effectief ervaren. Dank Jolanda, ik heb het stuur weer in handen!"
LJ
"Bij de start van mijn coachtraject was ik net uitgevallen met een burn-out. Ik had nog de gedachte: “Dit gebeurt mij niet nogmaals”. Maar toch. Acceptatie was dan ook het eerste waar ik aan moest gaan werken. Met het aangaan van dit traject wilde ik handvatten krijgen, zodat mij dit een solide basis voor de toekomst zou opleveren. Door allerlei, soms confronterende, opdrachten heb ik beter naar mezelf leren kijken. De grootste les, die ik meeneem, is dat ik liever voor mezelf moet zijn dan voor anderen en me niet af te vragen wat een ander daar van denkt. Daarnaast heb ik geleerd om grenzen te stellen en te bewaken, prioritering aan te brengen in mijn werkzaamheden, luisteren naar vooral mijn eigen behoeften, loslaten en niet alles zelf willen oplossen en het doseren van mijn energie over de dag. Kortom, een zeer waardevol traject met een mooi naslagwerk waar ik nog zeker regelmatig naar terug zal grijpen. Want na afloop van het traject met Jolanda ben je nog zeker niet klaar en gaat het ontdekken van jezelf en het leren van je eigen handelen nog steeds door. Jolanda, bedankt!"
ED