Stress en burn-out coaching

Je bent altijd bezig, bent erg loyaal aan je werkgever of je omgeving, probeert alle ballen in de lucht te houden. Maar de laatste tijd merk je dat je slecht slaapt. Zelfs ’s nachts maalt het nog door je hoofd. Of je lichaam zit vast. Of je valt uit tegen collega’s en gezinsleden. Je voelt dat je tegen je plafond zit. Wellicht ben je al ziek thuis. Je wilt wel werken, maar het lukt gewoonweg niet.

Gelukkig kun je hier iets aan doen. Zelfs als je al thuis zit met een burn-out. Maar liever wil je die voorkomen natuurlijk.

Ik help je om stap voor stap de regie over je leven weer te pakken. Zodat jij weer heerlijk kunt slapen, lekker kunt werken en van het leven kunt genieten.

Wat ik doe?
Ik ga met je in gesprek. Iedere week. Of een keer in de twee weken. Wat jij het prettigst vindt.  Binnen vier sessies merk je dat het de goede kant op gaat. Maar we praten niet alleen. Je komt ook in actie. Je krijgt van mij ‘huiswerk’ mee. Geen hogere wiskunde, maar heel praktische oefeningen die je helpen om de nodige inzichten te verschaffen. En het draagt bij aan blijvend herstel. Dat is wat je natuurlijk wilt.

Want: Actie + vertrouwen = resultaat