Leiderschapscoaching

Ik bied leiderschapscoaching aan voor ondernemers, directeuren, managers en andere leidinggevenden. Daarbij sta jij als leidinggevende centraal, in de context van jouw organisatie. Jij geeft aan wat je wilt bespreken, ik ben jouw sparringpartner. Kant-en-klare oplossingen krijg je niet van mij. Wat ik wel doe is jou een spiegel voorhouden. Want mijn ervaring is dat je de antwoorden zelf al hebt, je moet alleen geholpen worden om ze te vinden. En ik garandeer je dat je bij mij altijd de deur uitstapt met nieuwe inzichten.

Voorbeelden van vragen die ik in de praktijk tegenkom:

  • Hoe kom ik als leidinggevende krachtiger over, zonder dat ik een toneelstukje moet opvoeren?
  • Ik merk dat ik met mijn stijl van leidinggeven minder bereik. Hoe kan ik dit veranderen?
  • Mijn bedrijf groeit en ik merk dat ik mij niet meer overal mee kan bezighouden. Hoe zet ik de volgende stap?
  • Ik weet dat ik stappen moet nemen om mijn bedrijf toekomstbestendig te maken. Maar door het vele werk wat er nog ligt krijg ik niet voor elkaar om hiermee te starten. Hoe doe ik dat?
  • Ik run mijn bedrijf samen met mijn familie. Maar ik heb het idee dat er barrières zijn die een effectieve bedrijfsvoering in de weg staan. Wat kan ik doen?

Afhankelijk van jouw vragen stellen we een programma op.

Dus, als jij

  • het gevoel hebt dat je toe bent aan de volgende stap, voor je bedrijf of jezelf. Of
  • je loopt tegen obstakels aan in je rol als leider. Of
  • je wilt jezelf als leider verder ontwikkelen. Of
  • je hebt gevoel dat je heel hard rent maar niet vooruitkomt.

dan wordt het tijd dat wij eens praten.

Maar ook als je gewoon lekker bezig bent en je hebt behoefte aan een sparringpartner. (Dat kan natuurlijk ook, want iedere topsporter heeft toch ook een coach?). 

Geïnteresseerd?

Wat klanten zeggen

“Soms is het een warboel in mijn hoofd. Ik loop rond met allerlei leuke ideeën voor mijn bedrijf. Maar de week is zo snel om. Dus ik kan het nooit allemaal uitvoeren. Daarom ben ik vandaag bij Jolanda geweest voor een coaching gesprek. Erg fijn om even te spiegelen en tot m’n doelen te komen. Want als zelfstandig ondernemer hoef ik geen verantwoording aan een leidinggevende of collega af te leggen en ben ik helemaal vrij. Heerlijk natuurlijk. Maar ik vind het fijn om zo nu en dan even te sparren over mezelf. Waar sta ik? Wat wil ik? Wat houdt me tegen? Heeft iedere ondernemer zo nu en dan niet zo’n spiegel nodig? Ik kan een coach gesprek bij Jolanda zeker aanbevelen.”
Baukje Bosma
Makelaar
“Voor mijn persoonlijke ontwikkeling m.b.t. coachingsvaardigheden kwam ik terecht bij Jolanda. Vanaf het eerste moment voelde ik me erg op mijn gemak bij Jolanda. Dat is voor mij een voorwaarde om me helemaal open te kunnen stellen. Door Jolanda heb ik mezelf nog beter leren kennen en inzicht gekregen in wat voor coach ik ben en wil zijn. Dat was soms best confronterend en niet even makkelijk. Jolanda heeft mij vooral geleerd om met die verschillende situaties om te kunnen gaan. Door alles wat ik van Jolanda geleerd heb zie ik de toekomst op het gebied van coaching met heel veel vertrouwen tegemoet!”
CK