Advies voor directeuren

‘It’s lonely at the top.’ Herkenbaar voor jou?

Dan kan het prettig zijn om af en toe te klankborden. Om je gedachten en ideeën te ontrafelen en helder te krijgen. Dat kan met iemand die dichtbij je staat. Maar soms is het goed om een externe sparringpartner in te schakelen.

Ik benader jouw vraagstukken met een frisse blik. En zal jou kritisch (maar altijd constructief) bevragen. Je kunt mij benaderen voor onder andere vraagstukken over samenwerking, strategie of management. Maar net waar jij behoefte aan hebt. Van mijn klanten krijg ik terug dat mijn eigen ervaring als directeur een pre is.

Interesse?

Wat klanten zeggen

“Door de coachingsgesprekken met Jolanda heb ik binnen korte termijn heel veel knopen kunnen doorhakken die cruciaal waren om weer de juiste koers te kunnen varen. Wat ben ik blij dat ik Jolanda heb gevonden! Met haar rust en kennis van zaken heeft ze mij de juiste spiegel voor weten te houden waardoor ik nu weer de kracht en zelfverzekerdheid voel om vooruit te gaan. Ik kom zeker nog eens terug om te brainstormen / sparren over de nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen!”
Hedy Hartog
Operations Director