Aanbod

Leiderschapscoaching

Je bent ondernemer, directeur, manager of leidinggevende. Je hebt het gevoel dat je aan een volgende stap toe bent. Of je hebt het gevoel dat je nog niet alles uit jezelf haalt als leider. Maar ook als je behoefte hebt aan een sparringpartner. Dan kan ik jou helpen met dit aanbod.

Stress & Burn-out coaching

Je bent altijd bezig, bent erg loyaal aan je werkgever of je omgeving, probeert alle ballen in de lucht te houden. Maar de laatste tijd merk je dat je slecht slaapt. Zelfs ’s nachts maalt het nog door je hoofd. Of je lichaam zit vast. Of je valt uit tegen collega’s en gezinsleden. Je voelt dat je tegen je plafond zit. Wellicht ben je al ziek thuis. Je wilt wel werken, maar het lukt gewoonweg niet.

Stresspreventie door werkgevers en leidinggevenden

Ben jij werkgever en vind je gezond personeel belangrijk?Is het lastig om het ziekteverzuim naar beneden te krijgen?Of heb je het idee dat het niet ligt aan het werk, maar het probleem ligt nu wel op jouw bordje?

 

Retraite op het Friese platteland

De muren komen op je af. Je bent het binnen zitten helemaal zat. Even gewoon naar buiten gaan is niet zo gemakkelijk momenteel. Het is lastig om thuis je rust te pakken. Je wordt constant gestoord. Tussen alle herrie probeer je ook nog wat te werken. En die welverdiende vakantie gaat nu ook niet door…

Als jij behoefte hebt aan

  • stilte en rust
  • tijd voor jezelf
  • volledige aandacht voor jezelf en je eigen groei en ontwikkeling
  • even helemaal afstand te nemen.

Dan is dit speciale aanbod echt voor jou.

Boek 'Een kijkje in het familiebedrijf'

Een boek met 12 inspirerende verhalen van familieondernemers voor familieondernemers.
Wat maakt familiebedrijven nou zo bijzonder? Waarom zou je je ouders gaan opvolgen (of niet)? Waar moet je rekening mee houden?

Dit boek:

  • helpt je beter om te gaan met de dynamieken binnen jouw familiebedrijf
  • geeft je tips en adviezen van familieondernemers uit de praktijk
  • geeft je het gevoel van (h)erkenning. Want samenwerken met je familie kan het mooiste zijn wat er is, maar is soms ook razend ingewikkeld.


Coaching voor familiebedrijven

In een familiebedrijf heb je te maken met een extra dimensie: de familie. Naast bovengemiddelde betrokkenheid, passie en trots heb je binnen familiebedrijven ook valkuilen. Deze kunnen een goede bedrijfsvoering verhinderen. En bovendien de band met je familie aantasten.

Advies voor directeuren

Als directeur heb je af en toe een klankbord nodig. Om je gedachten en ideeën te ontrafelen en helder te krijgen. Dat kan met iemand die dichtbij je staat. Maar soms is het goed om een externe sparringpartner in te schakelen.


Externe vertrouwenspersoon

Waar mensen samenwerken gebeuren soms dingen waarvan je niet wilt dat ze gebeuren. En soms, misschien wel vaak, komt dat niet op jouw bureau als werkgever terecht. Totdat je merkt dat mensen minder productief worden, uitvallen of zelfs arbeidsongeschikt worden. Pesten, (seksuele) intimidatie, discriminatie, agressie en geweld komen helaas voor.