Over mij: Jolanda Bergsma

Geboren in Zuid-Korea, opgegroeid op het Friese platteland. Jazeker, een boerendochter. Letterlijk en figuurlijk met m’n poten in de klei.  En daar komt misschien ook wel mijn ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit vandaan. Daar heb ik veel aan gehad. Maar ik heb de keerzijde van deze mentaliteit ook aan den lijve ondervonden. Na een heel druk bestaan als directeur/mede-eigenaar van een grote deurwaardersorganisatie heb ik in 2016 het roer omgegooid. Ik ben toen het coach vak ingegaan. Waarom? Omdat ik andere mensen wil helpen om het beste uit zichzelf te halen. Door op zoek te gaan naar zichzelf. Door eigen keuzes te maken. Door de regie te pakken op cruciale momenten. En juist door de ervaringen en de lessen die ikzelf heb geleerd, lukt het mij om dat bij mijn klanten voor elkaar te krijgen.

Ik krijg ontzettend veel energie als iemand bij mij de deur uitstapt met het gevoel dat hij of zij weer verder kan, dat de puzzelstukjes op de plek zijn gevallen. Daar geniet ik van.

Genieten doe ik ook van mijn gezin, inclusief hond en kat. En, hoe kan het ook anders, wij wonen op het Friese platteland. In Jubbega in een heerlijk groene omgeving. Middenin het boerenland. Dat is echt mijn thuis.

 

Tot slot ben je wellicht benieuwd wat Sintag betekent. Sintag is de Koreaanse vertaling van vertrouwen. Een van mijn belangrijkste waarden. Er draait zoveel om vertrouwen.

Wij matchen als jij houdt van een persoonlijke aanpak. Geen vastomlijnd programma, maar echt iets wat bij jou past. En geen gedoe, maar lekker hands-on.

Wil je eens kennismaken? De koffie staat klaar.